Bemiddelingsbureau ZOS+

Voor zzp’ers in de zorg

Onze diensten

ZZP bemiddeling

Per opdracht

Adhoc.

Scholing

ZZP netwerk

Voor zzp’er in de zorg?

ZOS+ helpt je verder.

ZOS+ is hét bemiddelingsbureau voor zelfstandig professionals in de zorg. Wij gaan uit van jouw kracht als ZZP’er. Jij bent namelijk onmisbaar!

Ons doel is natuurlijk een duurzame match tussen jou en de opdrachtgever, maar hier stopt het niet! We zijn ook de plek voor inspiratie en professionele ontwikkeling: investeren in jezelf als ondernemer.

Ben jij klaar voor een samenwerking op niveau?

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar zzp’ers in de zorg om uw flexibele schil te versterken? ZOS+ is uw partner als zorgbemiddelingsbureau! Gevestigd in Papendrecht werken wij voor verschillende opdrachtgevers in de regio Drechtsteden, Rotterdam en daarbuiten.

Onze focus: kwaliteit, duurzaamheid en transparantie. Onze zzp’ers versterken het vaste personeel met een flexibele schil in de vorm van een groep vaste gezichten die aan alle kwaliteitseisen van de opdrachtgever voldoen. Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Ik kan niet anders zeggen dat de samenwerking met ZOS uitstekend is. Zij hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Hakima
Locatiemanager MOB Rotterdam

Ik werk nu al bijna 3 jaar samen met ZOS+. Ik heb geen spijt dat ik voor ZOS+ heb gekozen, ik ben helemaal tevreden. Ze werken professioneel. Met het nieuwe systeem waar wij onze diensten kunnen declareren is het nu veel makkelijker, zonder enige gedoe.

Als wij tegen iets vastlopen zoeken ze mee naar een oplossing voor ons. De medewerkers van ZOS+ zijn vriendelijke en behulpzaam. Ik raad iedereen aan om te komen werken bij ZOS+. Wie weet tot snel!

Hanane
Zzp’er in de zorg

Ik ben gestart als zzp’er omdat mijn rooster niet aansloot bij mijn wens. Ik pas namelijk meerdere dagen op mijn kleinkinderen. Als zzp’er beginnen was een hele stap, maar omdat ik mijn werk zo leuk vind heb ik toch de stap genomen.
Ik heb voor ZOS+ gekozen omdat zij bij mij in buurt zaten, namelijk in de Drechtsteden. Na het fijne en leuke gesprek met de werving en selectie heb ik voor hen gekozen. Lees meer

Linda
Zzp’er in de zorg & Verzorgende-IG

5 ijzersterke voordelen om bij ZOSplus aan de slag te gaan

Voordeel 1 Zosplus

Voordeel 2 Zosplus

Voordeel 3 Zosplus

Voordeel 4 Zosplus

Voordeel 5 Zosplus

Klaar om met ZOS+ samen te werken?

Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Of wil je een verzoek aan ons doorgeven? Kom dan snel met ons in contact door ons contactformulier in te vullen.