Ik wil zzp worden in de zorg

Voor zzp’ers in de zorg

Zorg bemiddelingsbureau zzp
Ik wil zzp worden in de zorg

‘ik wil zzp worden in de zorg’, hoe vaak heb je hier al aan gedacht? Heb je al stappen gezet om dit te ondernemen of ben je nog angstig voor hetgeen wat erbij komt kijken? Wij begrijpen dat het soms een beetje spannend kan zijn! Daarom helpen we je graag! Wanneer je je bij ZOS+ aansluit helpen we je door middel van persoonlijke coaching, motivatie en inspiratie om de juiste weg te vinden. Je komt terecht in een community met gelijkgestemde waardoor je ervaringen kunt delen en zal zien dat deze ‘angsten’ verdwijnen. Lid worden van ZOS+ kan geheel gratis! Meld je nu gratis aan.

Sluit je bij ons aan!

Sluit je bij ons netwerk aan en werk aan jezelf! Je vindt aansluiting bij starters die in dezelfde fase zitten. Zo kun je gerichte E-learning modules en webinars volgen die speciaal ontworpen zijn voor startende ZZP’ers in de zorg. Ook hebben we bijscholing voor bepaalde vakgebieden. Hierdoor leer je een hoop en blijft je kennis altijd up-to-date. Wij bieden graag de stabiele basis waarin je als ZZP’er kunt groeien. Zo werken we samen met jou aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een omgeving waarbij iedereen de ambitie heeft om te groeien.

Over ZOS+

Sinds 2015 zijn we actief al netwerk voor zorgprofessionals. Gedurende de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een community met meer dan 100 zorg professionals. Ons doel is het creëren van een plek waar zzp’ers in de zorg hun netwerk en kennis kunnen opbouwen. Wij zorgen ervoor dat je ergen terecht komt waar je gestimuleerd blijft. Ook helpen we je bij het vinden van opdrachten.

Neem contact met ons op!

Vragen over ik wil zzp worden in de zorg? Of wil je iets anders weten? Wij beantwoorden met liefde en plezier al jouw vragen. Deze kun je stellen via het contactformulier of via de onderstaande button. Op zoek naar werk? Bekijk hier onze opdrachtgevers. Sluit je bij ons aan!